Jeg har hæklet mig selv med mine krumme fødder, brede hofter og et projekt i hånden.

Jeg har aldrig været god til promovere mig selv – jeg er jo bare mig. Men jeg vil forsøge at give et kort portræt af mig selv med de professionelle briller på.

Hvem er jeg?

Kvinde, født i 1985 og opvokset på landet. Bor stadig på landet med min mand, vores tre børn og hunden RitaMarie.

Nysgerrig af natur og har eftersigende altid eksperimenteret med div. håndværk og materialer. Mine forældre kan berette om doodler på alt i mit barndomshjem, div. hulebyggerier og ombyggede klapvogne.

Jeg har lært mange af mine kompetencer fra barnsben hvor min mor sad ved symaskinen og min mormor evigt havde gang i strikkepindene.

Det første jeg hæklede var en regnbuestribet poncho med frynser. Jeg kan tydeligt huske hvordan jeg sad i mine forældres stue forenden af sofabordet på en fodskammel og nørklede løs i en alder af 9 år.

Hvad arbejder du med?

Jeg er uddannet lærer med dansk, specialundervisning og billedkunst på linie. Efterfølgende har jeg taget et specialicerings modul i Håndværk og Design.

Jeg har aldrig været ansat på en folkeskole men har slået mine professionelle folder på STU og opholdsteder.

I 2014 startede jeg L I N D E R S og blev i samme efterår registreret med cvr. nr.

Til dagligt arbejder jeg hjemmefra i mit eget værksted hvor jeg bla skaber designs og undervisningsmaterialer til forlag og magasiner.

Jeg er ´kendt´ som hækler og det er jeg stolt af, men jeg gør og kan SÅ meget andet. Jeg er nysgerrig på div materialer og håndværk og elsker at tilegne mig nye færdigheder.

Jeg gør det jeg gør, og nu lyder det med garanti som en kliche, men jeg gør det ganske enkelt fordi jeg ikke kan lade være. At det så passer fuldstændig som fod i hose med vores familie-liv er vidunderligt. Jeg er heldig er jeg.

Hvor finder du inspiration?

Jeg arbejder umiddelbart meget impulsivt med håndværk. Sommetider fungerer det og andre gange må jeg tilbage til start og korrigere – men det er netop det jeg synes er den interessante del af processen.

Jeg er meget patentlig med resultatet men vejen dertil er den jeg nyder allermest.

Det sker at jeg direkte søger inspirationen – altså benytter mig at diverse platforme som fx. pinterest, men oftest opstår der en tanke som jeg så skitserer løst på et stykke papir og så arbejder ud fra den. Hvor disse tanker/ideer kommer fra må guderne vide – jeg ved det i hvert fald ikke – men de er der og der er mange af dem 🙂

Ideerne kan opstå ud fra et ord, et tema, en følelse, en årstid, en farve, et materiale, en problemstilling, et samarbejde ……. Jeg arbejder altså ikke struktureret ud fra en særlig metode.

Hvad skal der ske i 2018?

Jeg sætter stor pris på at jeg har muligheden for at arbejde som jeg gør og det fortsætter jeg med så længe muligheden er der.

Jeg vil rigtig gerne lære mere og meget gerne af andre passionerede fagfolk, så dem vil jeg meget gerne netværke noget mere med i 2018. Jeg har erfaret at det vrimle med dygtige håndværkere i mit nabolag her på sydsjælland og det ville da være tosset ikke at gribe den mulighed der ligger lige for fødderne af mig.

I 2018 vil jeg meget gerne tage kontakt til evt samarbejdspartnere der kan få gavn af mine kompetencer. Om det i sidste ende giver flere arbejdsopgaver, nye færdigheder eller nye bekendskaber ved jeg ikke, men jeg vil helst sikkert lære noget af det på den ene eller anden måde. Hvem ved måske der er andre der kan lære noget af mig.

Jeg har fået min ældste søn til at fotografere mig – mere ærligt bliver et billede vist ikke med alt hvad der indeholder af både positivt og mindre positivt 🙂