Jeg har på arbejdsfronten et par stille måneder hen over sommeren og har sagt ja til at lave lidt frivilligt arbejde i forbindelse med International Maskefestival Næstved.

Festivalen består i grove træt af en række workshops, events og forestiller i Næstved som munder ud i et stort optog igennem Næstved by – du kan læse meget mere på festivalens facebookside.

Susan Albertsen, som er blandt de dygtige maskemagere, har givet mig den store ære at sy kostumerne til to nye masker.

Jeg har fået helt fri tøjler og blev sendt hjem i mit værksted med beskeden om at ‘der ikke var nogle regler’.

Altid er klippet og syet helt uden mønster, kun med mine egne håndtegne notater. Det har virkelig været fedt at arbejde helt frit ved symaskinerne – ja, der er fejl og ukorrekte teknikker, men det har virkelig været sjovt. Det er ikke sidste gang jeg melder mig under fanerne som frivillig håndværker.

Jeg glæder mig til at se kostumerne sammen med maskerne og følge med i div workshops når festivalen for alvor starter. Indtil da er jeg blevet inspireret og vil hen over sommeren lege med garn, masker og ‘regelfrit’.