Jeg har en lille pølsevogn der har fulgt mig siden 2011 rundt omkring i DK på diverse markeder. Den måler ca 1 x 1 m og er proppet med opskrifter, kits, garn og en hel del humor.

I år tager jeg pølsevognen med på ferie. Er du på Læsø i uge 29 og 30 så slå et smut forbi onsdagsmarked på dyreskuepladsen i Byrum.

Som noget helt nyt er udvalget i pølsevognen blevet udvidet med opskrifterne til de #hækledeis jeg har lavet i samarbjede med DenKreativeSky.

Jeg har proppet markedskasserne med alt fra hæklenåle, fiberfyld, Bumbags, træringe, sikkerhedsøjne, hotdogs, seleklemmer, patches, små urtepotter, opskrifter, diverse kits og meget meget andet. Så der er garanti for at kunne hygge sig med et lille hækleprojekt på sin ø-ferie.

Jeg håber vi ses, hvis ikke så RIGTIG GOD SOMMER

 

OBS der bliver ikke sendt kits afsted ved bestilling i shoppen i ugerne 28,29,30 (2017)