Det der med at blogge er en underlig størrelse. Da jeg for flere år siden blev opfordret til at starte med at blogge og jeg startede min gamle blog Busters mors verden var det et særligt felt. I dag findes der efterhånden rigtig mange der kan leve af at blogge og jeg skal da ikke være bleg for at indrømme at tanken er tiltalende. Men skal man så blogge ´for andre´? Ja, se, så er det ikke noget for mig.

Jeg blogger kun fordi jeg har lyst og ikke fordi jeg skal. Jeg ved ikke om det er sådan det hænger sammen men at tage længere pauser fra bloggen som jeg har gjort dur nok ikke hvis man også skal have smør på brødet.

IMG_0405Efter jeg i sep 14 sagde farvel til lærerlivet og startede selvstændigt har der været langt imellem indlægene. I min hverdag som freelance designer sidder jeg dagligt med skønne kreative opgaver og lækre tekstiler som klart er værd at blogge om, men rettighederne over de forskellige designs bliver solgt og jeg kan derfor ikke vise det frem i processen. 

IMG_0466Hvad er det egentlig jeg gerne vil blogge om? Tja, lidt af det hele og det der for mig er vigtigt. Tiden vil vise hvor bloggen her vil fører mig hen men tror det bliver en god blanding af familielivet på landet, livet som selvstændig og hverdag i al almindelighed.