Denne første #torsdagstutorial falder lidt ud til de LEGO glade børn og forældres side.

Min søn, på snart 6 år, elsker at udstille sine lego figurer og allerhelst i lige rækker ALLE steder i huset. Jeg er absolut ikke den første til at give mit bud på udstillingstavler til formålet, men her vil jeg give mit bud på hvordan man kan gøre. Jeg har i denne proces ikke været ude at købe nyt, alle materialer har vi haft her hjemme. Jeg er glad for resultatet og symbiosen mellem noget der er godt for øjet og til at komme til at lege med.

IMG_8563

Du skal bruge:

– 46 x 25 cm OSB plade

– 12 hvide 2×2 LEGO klodser

– sandpapir

– kontaktlim

– blyant og linial til at måle op med

IMG_8570

Når pladen er skåret til måles der ud hvor de hvide klodser skal placeres. Jeg har valgt at der skal være luft fornede, imellem og over figurene, men man kan gøre helt som man vil både med antallet og klodser og med afstanden imellem dem. Man skal blot huske at tage højde for figurenes højde og dybde.

Når det er målt op hvor klodserne skal sidde slibes klodserne let med sandpapir på den side der skal limes til pladen. Klodserne limes på og tavlen kan tages i brug når limen er hærdet.

Rigtig god fornøjelse