Jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg mener at #altkanhækles.

Jeg er af den overbevisning at man kan alt indtil det modsatte er bevist – så hvis man spørger mig om alt kan hækles er svaret, ja, selvfølgelig. At det så sommetider ikke kan lade sig gøre rent praktisk er noget helt andet. Jeg ved det først når jeg har prøvet.

Jeg blev den anden dag spurgt ; ‘Kan du også hækle en fidget spinner?’. Jeg tog straks udfordringen op og startede en designproces.

Jeg er, kva min uddannelse som lærer, bevidst om de valg jeg tager eller vælger fra når jeg bliver stillet en ny opgave. Jeg er eksperimenterende og bliver klogere i processen – både de korte og meget lange, dem der ender med succes og dem der kun bliver ved tanken.

En fidget spinner skal kunne dreje omkring et leje i midten. Jeg var omkring flere ting bla to knapper limet med en perle i midten og to møtrikere og en skrue men jeg endte med at tage udgangspunkt i en spole fra symaskinen.

Garn er et blødt materiale og ville umiddelbart ikke i sin rene form fungere som fidget armene. Jeg skar en form af pap, lavet et hul til spolen og har efterfølgende hæklet omkring formen.

Den er ikke køn. Resultatet er ikke optimalt. Kan man hækle en fidget spinner ? Ja !

Jeg er blevet klogere i processen og hvis jeg en dag skulle arbejde videre med ideen har jeg en ide om hvad der virker og hvad der ikke gør.