En lille iværksætter som mig klarer stort set alle opgaver i mit lille firma selv. Det er både godt og skidt. Jeg er stor fortaler for at man skal gøre det man er bedst til og uddelegere resten – MEN alt koster penge og derfor er virkeligheden helt anderledes.

En af de sjovere opgaver er foto. Foto til blog, opskrifter, pr mm. En prof ville benytte sig af et studie, den rigtige lyssætning og indviklede redigeringsprogrammer.

Jeg må benytte mig af de omgivelser jeg har, det jeg har kunne læse mig til og den erfaring jeg tidligere har gjort mig

Jeg var tidligere i dag på jagt efter det rigtige setup til et produktbillede af en af mine bumbags. Jeg prøvede mange forskellige ting af men vores gamle faldefærdige lade gav de bedste resultater.

At billederne så er skudt (for ja, det hedder det på foto sprog) i baghaven, fra nedsivningsanlægget ved jordbærbedet er der jo ikke nogen der kan se.

At min ældste søn, Buster, er i bad lige bag væggen hvor de sidste detaljebilleder blev skudt, er der jo heller ingen der kan se.

Et godt fif jeg vil lade gå videre er aldrig at tage billeder i direkte sollys. En lys men let overskuet dag er faktisk der hvor jeg får skudt de bedste og skarpeste fotos