Vi har NYDT påskeferien. Ungerne og jeg har været 9 dage i familiens hus på Læsø. Jeg bliver hele tiden inspireret til nye designs og det forsvinder ikke bare fordi jeg holder ferie med ungerne, tværtimod.IMG_9192Inspirationen opstår af mange ting, noget af det der inspirerede mig i denne påske var; En tur til Læsø udkigstårn bød fx på et skøn mønster på nabohusets tag.

IMG_9203Det søde kompas, tørresnorens grafiske linier eller vasketøjets skygger indbyder til kreativitet.IMG_9143En tur på havnen hvor fiskekutterne komme ind og trækker deres net op på kajen. Nettets struktur og fiskenes fine farver.IMG_9145Noget så simpelt som en reparation i asfalten, se lige hvor symetriske de to reparationer i hver vognbane er. IMG_9176Glade, nysgerrig børn der oplever ting for første gang.

 

IMG_8956Smukke farver og former i naturen.IMG_9015Det har været en skøn påske og jeg har mange nye designs på tegnebrættet.

Hvor finder du inspirationer til kreative sysler?