Jeg tager en gang imellem ud på diverse markeder med min lille pølsevogn fyldt med garn og humor. Det er ikke altid det er en (økonomisk) succes – men det er en måde at vise mit lille firma frem på og netværke.

I år tog jeg pølsevognen med på ferie på Læsø. Øen afholder hver onsdag hele sommeren igennem et marked hvor primært øboer og små lokale erhversdrivende stiller en lille bod op på markedspladsen i Byrum. Et marked der byder på alt fra oprydning på loftet til diverse smukke håndværk.

Det er ikke en type marked jeg før har valgt til – og da slet ikke på en af danmarks mindste øer. MEN det er ikke sidste gang jeg gør det. Pølsevognen og jeg blev taget rigtig godt imod og jeg havde nogle hyggelige og sjove timer. Nogle gange er det de små markeder der får de største betydninger.

Tak til alle øboere og turister, fra nær og fjern, ind og udland, der kiggede forbi.